vrijdag 10 september 2010

Zo zijn zij getrouwd ...

Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden wederom "alternatieve" trouwfeesten op het programma. 2 koppels die het duidelijk niet begrepen hadden op servettengezwaai, schlagerfestivals en goeie vlaamsche boerenleute. Heerlijk!
Feesten met een playlist waar Iron Maiden, Metallica, Rammstein, The Pixies, The Ramones, Pennywise en de heideroosjes de gitaarplakzwaaien, waar naast de bekende 90s en hedendaagse dance klassiekers dingen gedraaid kunnen worden als Secret Cinema, Marco Bailey, Koen Groeneveld, Underworld en waarbij iedereen wild gaat op blade's blood rave klassieker ...
Kortom feesten waar je als dj iets aan over houdt, waar je de platgelopen wegen der trouwfeestmuziek mag verlaten en kan ronddartelen tussen frisse leuke deuntjes die je niet elke dag hoort. En waar je aan het einde van de avond doodop, maar tjokvol energie de wagen in stapt en al uitkijkt naar het volgende feest. En in the end is dat het enige waardoor je je steeds weer kan oppompen om tot een kot in de nacht het feest te maken.
Hoe dan ook 2 topfeesten die niet te vergelijken zijn met de taferelen die woensdag vertoond werden op VT4. Trouwen is in, big business en ook de TV moet zijn graantje meepikken in de massahysterie. "Zo zijn wij getrouwd" een programma dat opgebouwd is rond een lege doos en leeft van de smakelijke commentaren en quoteringen die bruidjes op elkaars feest moeten geven. En zoals een goed tv-maker betaamd worden de meest uiteenlopende types en feesten bij elkaar gestompt. Langs de zijlijn gewoon leuke televisie, om de commentaren achteraf over je feest te moeten ... iets minder.
"Zo zij wij getrouwd" is tevens een leuke kijk op de collega dj's hun activiteiten en wat zijn licht- en geluidsmatig aanbieden.
Veel uber vlaamse toestanden, polonaises, lacs de connemara, en meer van dat gedoe wat een hoop van mijn klanten liever aan zich voorbij laten gaan. En waarvoor ik hen allemaal bedank.

1 opmerking:

Unknown zei

Op mijn trouw mag ZEKER de Blade Bloodrave aka New Order - Confusion gedraaid worden, is een te zalig lied..