dinsdag 15 september 2009

welverdiende rust ??

12 september zou officieel gedoopt kunnen worden tot een van de meest gegeerde trouwdata van 2009. Tal van aanvragen stroomde binnen edoch geen enkele werd positief beantwoord. Mijn nichtje trouwde en gesteld als ze is op haar neef, was ik uitgenodigd en nog beter ... als gast.
Beroepsmisvorming gewijs moest ik toch opmerken dat de geweldige licht en geluidsinstallatie toch niet optimaal gebruikt was, maar dat mocht de pret niet drukken. Een avondje wild over en weer hoppen over de dansvloer, het is eens wat anders dan hetzelfde wippen op die vierkante meter achter de draaitafels. En ook die avond bleek BONKERS rrrrrrrrrrrrr, de dansfloor filler van het moment.

29 augustus was met stip de drukste gevraagde trouwdatum. Ook hier werd iedereen initieel met een kluitje in het riet gestuurd. 29-08 is namelijk de verjaardag van mijn vrouwtje. En heel af en toe moet je de kerk in het midden houden. Mijn baas besliste hier echter anders over ... als dj'en plots je kostwinning wordt, dan valt de luxe van gigs weigeren plots weg. Het was dus Bluemoon time.
Op het laatste nippertje nog een verandering in het programma, aangezien een van de collega dj's de playlist echt niet zag zitten. Extremiteiten ... my cup of tea.
En extremiteiten werden het. De vader van de bruid pootte een speech neer waar 'Red Foreman' ( That 70s show nvdr ) bij zou verbleken. En eens de beentjes waren losgeschud gingen Tom en Sarah's gasten volledig los. Mc'en tijdens '2 Unlimited' en 'The Marshall Masters', heerlijk meebrullen met Paul Severs, een kleine pogo als onze zusters 'Temple of Love' scanderen, luchtgitaren en luidkeels schreeuwen 'Run to the Hills' en hier en daar een waar I Love Techno tafereel ...
Zulk een avonden zijn moordend, maar geven je zo een geweldig gevoel ... en daar doe je voor.

Geen opmerkingen: