zondag 3 maart 2013

De surfende dj ...

Op het internet rond dwalen en wat trouwfeest-fora doorworstelen levert zelden interessante info op.

Je leert dat collega's zich al eens vergalopperen in hun eigen beschrijvingen. "Boek hier de meest ervaren meest ervaren bruiloft dj" en dat ze deze woorden kracht bij zetten met mogelijks nog dwazere slogans ...


Je leert dat collega dj's niet altijd creatief zijn en website-templates klakkeloos van het net copieren ...
site van dj bartje vs. discobar bnb music.
Maar ook dat er tekst knip-en-plakkers achteloos je teksten gebruiken om hun diensten aan te prijzen. Met dank aan Copyscape.

Verder zijn er trouwers die de toevallige voorbijganger aanspreken om hun trouwfeest een eigen toets te geven ... "Wij willen zelf een lijst samenstellen en hebben al een hele hoop liedjes maar willen nog graag wat ambiance liedjes toevoegen. Dat maakt het allemaal ook veel persoonlijker ipv een lijst van een dj." Of mensen die de huidige kook-manie aangrijpen om exquise gerechten aan hun gasten te presenteren ... "wat kan je allemaal geven van eten tijdens het avond feest? ook speciale dingen zoals frieten enzo?".

Maar zo nu en dan schrijft eens iemand iets neer wat effectief steek houdt, iets wat elke dj samen met mij zal beamen.

"Onthou ook goed (en ik meen het): mensen komen naar een trouwfeest, jullie trouwfeest, om jullie geluk te vieren. 90% van de mensen is er om zich te amuseren en zal zich laten meeslepen door de vrolijkheid die er heerst. Wanneer bruid en bruidegom het goeie voorbeeld geven, springt de rest mee op de dansvloer en dan is de trein vertrokken. Ik zal alvast grondig meeshaken !!"

Geen opmerkingen: